Renovatie


RENOVATIE

Ervaren in renovatie.


Een goede staat van uw woning is van invloed op de woonkwaliteit en ook op de waarde van uw huis. Wanneer een monumentaal pand door de jaren heen is versleten en gebreken vertoont, kunt u We Build 4 U inschakelen voor renovatie. Bij renovatiewerk blijft de uitstraling van uw pand behouden en wordt het wooncomfort vergroot.
De werkwijze van We Build 4 U kenmerkt zich door openheid. We zijn altijd helder over de planning en de kosten. We weten hoe belangrijk het voor u is dat u weet waar u aan toe bent. Als er dingen anders lopen dan verwacht, dan communiceren we hier direct met u over. Ook goed om te weten: we streven er altijd naar om de overlast voor uzelf en uw buren/omwonenden zoveel mogelijk te beperken.
DUURZAAMHEID EN ENERGIEBESPARING

Een renovatie is vaak een goed moment om te kijken naar de verduurzamingsmogelijkheden in uw huis of pand. Zo kunnen we de renovatie van het dak, de vloer of de gevel combineren met het aanbrengen van isolatie. Daarmee creëert u een veel comfortabeler binnenklimaat en bespaart u op de energierekening.


Kortom: We Build 4 U adviseert u graag en communiceert helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf, zeker niet als het gaat om de kosten.
MEER WETEN?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bij renovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.